Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Felügyeleti szerv
Hirdetés
Hirdetés
Nézettség számláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1113
mod_vvisit_counterTegnap3185
mod_vvisit_counterEzen a héten49610
mod_vvisit_counterUtolsó héten42803
mod_vvisit_counterEbben a hónapban158581
mod_vvisit_counterUtolsó hónapban203610
mod_vvisit_counterÖsszesen12722673

free counters

Hirdetés
English (United Kingdom)Hungarian (formal)

Magunkról

2002-ben a Xeropress Bt. által alapított Körös Televízió a mai napig változatlan tulajdoni szerkezettel, de folyamatosan fejlődő és bővülő műsorkínálattal elégíti ki a nézői igényeket. Alapfilozófiánk a tényszerű tájékoztatás és hírközlés a helyi kultúra, politika, gazdaság és a mindennapok területén, napi 24 órában. Eddigi fennállásunk és fejlődésünk megkövetelte, hogy korszerűbb arculattal jelenjünk meg a piacon, amely egyben műsoraink minőségét, partnereink és nézőink jobb kiszolgálását is tükrözi. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük műszaki eszközparkunkat és 2015-től már HD minőségben sugározzuk adásunkat.

Az eltelt évek alatt, a csak Szarvason, Csabacsűdön és Békésszentandráson látható televízióból, Békés megye kétharmadának és Jász-Nagykun-Szolnok Megye déli településeinek regionális médiumává fejlődtünk, és az eredeti 16 ezres nézőszámot, közel 100 ezerre növeltük. Kérjük, tartson velünk Szarvason, Gyomaendrődön, Békéscsabán, Gyulán, Orosházán, Mezőtúron, Kunszentmártonban, Kungyalun, Kétpón, Mezőhéken, Mesterszálláson, Kondoroson, Csabacsűdön, Kardoson, Örménykúton, Békésszentandráson, és további 38 településen is.

A Körös TV vételi lehetőségéről érdeklődjön a >VÉTELKÖRZET< menüpontban felsorolt Kábelszolgáltatóknál.

A kutatási adatok szerint, a Körös TV nézettsége a két országos kereskedelmi adó után, viszont a többi országos és tematikus csatornát megelőzve, a harmadik helyen áll. Ezért is érezzük annak felelősségét, hogy a Televíziónk olyan műsorpolitikát kövessen, amely hozzájárul a térségünkben élő közéleti személyek, politikusok, üzletemberek, tudósok, művészek, pedagógusok, szakemberek és hétköznapi emberek közötti párbeszédhez, valamint egymás megismeréséhez. Fontos és kiemelendő elvnek tekintjük, hogy Televíziónk műsoraiban csak olyan emberek és események legyenek bemutatva, melyek a nézőink számára pozitív, követendő példát vagy új ismereteket adhatnak.

Ennek a munkának az elismeréséül kaptuk meg 2011-ben a nézői szeretetet tükröző Békés Megyei Príma Média díjat, és 2015-ben a szakma elismerését jelentő Helyi Érték Díjat.

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével és eddig is velünk tartott.


Viszontlátásra a képernyőn!

Sipos Zoltán
tulajdonos, ügyvezető

 

Hirdetés